- 350 gram spaghetti
- 300 gram runderstoofvlees
- 200 gram boter
- 4 bekers droge rode wijn
- 3 bosjes rozemarijn
- 3 laurierbladeren
- 1 ui
- 1 steel selderij
- 1 lepel bloem
- zout
- peper
- Snijd het vlees in kleine stukken en leg het een nacht in de marinade van rode wijn, ui, kruiden en aan plakken gesneden selderij. Haal de volgende ochtend de kruiden uit de marinade en doe ze in een pan samen met de boter. Laat de boter gedurende 15 minuten in een warme pan smaak krijgen.
- Verwijder hierna de kruiden. Gebruik de rest van de boter om het vlees enkele minuten op hoog vuur te sauteren. Breng het vlees op smaak met zout en peper en doe het in de pan met de gearomatiseerde boter. Bestrooi het met de bloem en laat het 10 minuten verder bakken.
- Blus het geheel af met de intussen verwarmde wijn. Laat het geheel een dertigtal minuten doorkoken tot de saus voldoende is ingekookt. Kook uiteindelijk de spaghetti in ruim zout water en bak ze samen met de saus nog een paar minuutjes.
Buon appetito!!