- 200 gram tagliatelle
- 250 spekreepjes
- 150 gram rucola
- 3 trostomaten
- 250 gram champignons
- 125 milliliter crème fraîche
- 50 gram pijnboompitten
- 1 teen knoflook
- 2 eetlepels pesto ai peperoni
- Parmigiano
- Verwarm de oven op 200C. Kook de pasta al dente en rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin. Bak de champignons en spekjes in een koekenpan.
- Hol de 3 tomaten uit. Snijd het onderkantje eraf om te voorkomen dat ze omvallen. Vul de tomaten met mozzarella en wat pesto alla Genovese. Gril deze acht minuten in de oven of tot de mozzarella gesmolten is.
- Maak de borden op: leg de rucola op de borden, vervolgens de tagliatelle en daarna de saus. Schaaf hier verse parmigiano overheen en garneer met pijnboompitjes. Serveer de gegrilde tomaat als bijgerecht.
- Roer als deze gaar zijn de crème fraîche, pesto ai peperoni en het geperste teentje knoflook erdoor.
Buon appetito!!