- 4 biefstukjes
- 200 gram tomatenpuree
- 100 gram zwarte olijven
- 70 gram boter
- 20 gram kappertjes
- 4 ansjovisfilets
- peterselie
- 1 eetlepel worcestersaus
- 2 glaasjes Marsala
- zout
- peperkorrels
- Snijd de kappertjes en de ansjovisfiletjes fijn. Ontpit de olijven. Fruit de kappertjes en de ansjovis aan in de boter, voeg de olijven toe, blus af met de Marsala en laat dit inkoken.
- Voeg de tomatenpuree toe en laat de saus nog 15 minuten doorkoken. Voeg eventueel wat bouillon of water toe als de saus te dik wordt. Bak ondertussen de biefstukken aan in de rest van de boter en voeg zout en peper toe. Haal de biefstukken uit de pan en voeg de jus aan de saus toe.
- Maak de saus af met worcestersaus breng hem aan de kook en schenk de saus over de biefstukken. Bestrooi met peterselie.
Buon appetito!!