- 4 grote uien
- 100 gram rauwe ham
- geraspte Parmigiano (parmezaanse kaas)
- 1 losgeklopt ei
- 3 eetlepels paneermeel
- melk
- 1 deciliter bouillon
- 2 eetlepels boter
- zout
- peper
- Laat de uien 10 minuten in heet water koken. Koel ze af onder een koude kraan. Droogdeppen. Kapjes eraf snijden en uithollen met een lepel. Zet ze op hun kop en laat ze uitlekken. Week het paneermeel in een beetje melk. Hak de rauwe ham en de vulling van de uien fijn.
- Meng het paneermeel, de rauwe ham, het uimengsel, het ei, zout en peper tot een papje. Vul de uien met dit mengsel. Bak de uien in een hete oven (175gr.). Leg een klontje boter op de uien en bedruip ze af en toe met de bouillon. Haal ze na 3 kwartier uit de oven en serveer ze goed heet.
Buon appetito!!