- 250 gram Nutella
- 2 kiwi’s
- 1 tros witte druiven
- 250 gram aardbeien
- 2 bananen
- 6 verse vijgen
- 1½ deciliter slagroom
- 2 sinaasappel
- Was het fruit, pel de bananen en de kiwi’s, schil de sinaasappels en verdeel ze in partjes. Doe al het fruit bij elkaar in een schaal en bewaar het in de koelkast.
- Bereid de fondue: doe de nutella en de slagroom in een daarvoor geschikt pannetje en verhit al roerend op laag vuur, zodat de saus mooi vloeibaar wordt.
- Steek het fruit aan lange vorkjes of fonduepennen en doop het in de saus.
Buon appetito!!
Dit recept wordt beschikbaar gesteld door Het grote Nutella-kookboek.
Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Nutella is een begrip op onze ontbijttafel, maar deze Nutellabijbel maakt duidelijk dat er nog zoveel meer mogelijk is met dit bekende broodbeleg dan het enkel op je witte boterham te smeren. Van Nutella-cakejes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan bod!