- Meng alle deegingrediënten, vorm er een bal van, wikkel die in plasticfolie en leg hem een uur in de koelkast. Rol daarna uit tot een deeg van circa 1 cm. Snijd er met een uitsnijdvormpje zo veel mogelijk koekjes uit, leg die op de met bakpapier beklede bakplaat, strijk er met een kwastje de eidooier gemengd met melk over en versier ieder koekje met een klein stukje chocolade.
- Verwarm de oven voor tot 180 °C en bak ze circa 15 minuten.
- Haal de koekjes van de bakplaat en laat ze afkoelen. Besmeer de helft van de koekjes met nutella en plak steeds twee koekjes op elkaar. Daarna kunnen ze opgediend worden.
Buon appetito!!
Dit recept wordt beschikbaar gesteld door Het grote Nutella-kookboek.
Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Nutella is een begrip op onze ontbijttafel, maar deze Nutellabijbel maakt duidelijk dat er nog zoveel meer mogelijk is met dit bekende broodbeleg dan het enkel op je witte boterham te smeren. Van Nutella-cakejes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan bod!