- 4 ansjovisfilets
- 4 teentjes knoflook
- 1 eetlepel kappertjes
- 2 verschillend gekleurde paprika's
- 1 kleine komkommer
- 200 gram Pecorino
- 2 tomaten
- 1 venkel
- 1 bosje bleekselderij
- 4 zure uitjes
- scheutje rode wijnazijn
- olie
- fijngehakte basilicum
- fijngehakte peterselie
- 4 sneetjes grof bruinbrood geroosterd
- Hak de ansjovisfilets, de kappertjes en de knoflook fijn en meng dit met wat olie in een schaal. Voeg de kruiden toe met een scheutje azijn en roer het geheel goed door. Maak de paprika's schoon en snijd ze in reepjes.
- Snijd de schoongemaakte de komkommer, het brood, de kaas en de bleekselderij in reepjes. Snijd de venkel en de tomaten in plakjes. Verdeel het geheel op een schaal of een grote kelk en serveer het. Giet de saus in een kommetje als een soort dipsaus.
Buon appetito!!